Ostalo

V družbi SETCCE ponujamo širok nabor kakovostnih poslovnih informacijskih rešitev.

Rešitve in storitve SETCCE so zasnovane v skladu z vsemi zahtevami slovenske zakonodaje in evropskih direktiv ter dosledno upoštevajo najsodobnejša tehnološka priporočila s področja elektronskega poslovanja, kar zagotavlja uporabnikom visoko stopnjo povezovanja z obstoječimi poslovnimi informacijskimi sistemi in hiter prehod na elektronsko poslovanje.

Napredne rešitve in storitve podpirajo vse procesne dokumente pri postopkih naročanja, dobave in obračunavanja, vključno s povratnim fakturiranjem in avtomatizacijo postopkov priprave, izmenjave in potrjevanja dokumentov, elektronskega lastnoročnega ali digitalnega podpisovanja in elektronske hrambe. 

Rešitve in storitve, ki jih ponujamo, so primerne za različne segmente trga. Prav tako velikost podjetij ni ključna. Sprva je bilo elektronsko poslovanje namenjeno le strokovnjakom, z leti pa je postalo uporabnikom prijazno in kar je najpomembneje uporabno, saj je elektronsko poslovanje močno spremenilo način poslovanja in prispevalo tako k hitrejšim prilagoditvam na trgu, optimizaciji poslovnih procesov in nenazadnje tudi h globalizaciji.