Vabilo na SETCCE konferenco o digitalizaciji

Oktober 2017

 

SETCCE – vodilni slovenski ponudnik rešitev za digitalno upravljanje transakcij (DTM), prireja 16. novembra 2017 SETCCE konferenco o digitalizaciji na temo optimizacije poslovnih procesov s podpisnimi tehnologijami.

SETCCE že vrsto let uspešno spodbuja podjetja pri uvajanju najnovejših trendov s področja DTM in jim na ta način približuje nove dimenzije poslovanja.

Uvajanje digitalnega poslovanja je najpomembnejši korak k optimizaciji in razvoju poslovanja z zniževanjem stroškov in pridobivanju novih kupcev prek digitalnih kanalov (digital onboarding).
 
Predstavniki SETCCE in predstavniki uporabnikov platforme ePero® bodo z nami delili spoznanja o uspešni digitalizaciji poslovnih procesov in uporabniških izkušnjah z digitalnim potrjevanjem transakcij. Udeležencem konference bodo predstavili, kako z elektronskim podpisom in digitaliziranimi poslovnimi procesi ustvariti dodano vrednost na trgu in pridobiti konkurenčno prednost.
 
Z nami bodo izkušnje delili predstavniki:

  • RCI Banque Societe Anonyme (bančna podružnica Ljubljana) / Zavarovalnica Triglav, d.d.
  • Summit leasing Slovenija d.o.o.,
  • Telekom Slovenije, d.d.,
  • Roche, farmacevtska družba, d.o.o.
  • ZAPAZ (Zavod za preverjanje avtentičnosti zdravil).

Konferenca bo za udeležence brezplačna (izjema so ponudniki programske opreme in storitev za katere znaša kotizacija 250,00 EUR brez DDV).
 
Lokacija poslovnega dogodka: Kristalna palača, Ljubljana
Datum: 16. november 2017
 
 
Veselimo se srečanja z vami!

 

PRIJAVA NA SETCCE KONFERENCO

Prosimo vas, da pred potrditvijo prijave preverite ali ste vnesli pravilne podatke.